Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου) και η παράδοση τους ολοκληρώνεται εντός 1-5 ημερών (ανάλογα με την περιοχή στην οποία βρίσκεται η διεύθυνση αποστολής και τις μη εργάσιμες μέρες που μεσολαβούν – Σάββατο/Κυριακή/αργίες).

Το κόστος των μεταφορικών εντός Ελλάδος είναι 3,00€ +3€ αντικαταβολή για όλες τις παραγγελίες.

Το κόστος των μεταφορικών για εξωτερικό ( χώρες εντός  ΕΕ ) ανέρχεται στα 19€ και οι αποστολές πραγματοποιούνται μόνο με τραπεζική κατάθεση σύμφωνα με την courier που συνεργαζόμαστε ( ΕΛΤΑ Courier ) .

Για παραγγελίες συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 55,00€ το κόστος των μεταφορικών είναι μηδενικό (δωρεάν μεταφορικά 3€).

Όλες οι αποστολές γίνονται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών «ΕΛΤΑ Courier».

Ο πελάτης μπορεί να εισάγει τον εν λόγω αριθμό στο πεδίο «Αναζήτηση Αποστολής» που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της «ΕΛΤΑ Courier» (https://www.elta-courier.gr) και να ενημερωθεί για την πορεία της αποστολής της παραγγελίας του.

*Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση προϊόντων εκτός εάν οφείλεται σε δόλο ή αμέλεια αυτής και για λόγους ανωτέρας βίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παραγγελίες που ξεπερνούν το συνολικό ποσό των 160€ ΔΕΝ αποστέλλονται με αντικαταβολή και ο πελάτης θα πρέπει να κάνει κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό μας λογαριασμό (κατόπιν συνεννόησης).