Καλαθι 0 x

Τρόποι αποστολής

Tα προϊόντα αποστέλλονται με ΕΛΤΑ courier , ανάλογα την περιοχή και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας.

To sd-concept.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης. 

Οι παραγγελίες που υποβάλλονται μέχρι τις 15:00, Δευτέρα – Παρασκευή, (Σάββατο μέχρι τις 11:00) εκτελούνται την ίδια ημέρα. Όσες παραγγελίες γίνονται μετά την εν λόγω ώρα θα εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Λίγο μετά την εκτέλεση της παραγγελίας, σας γίνεται γνωστός ο αριθμός αποστολής του δέματος μέσω email ή μηνύματος.

Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά.Οι παραγγελίες άνω των 50 ευρώ εντός Ελλάδας είναι δωρεάν. Η πληρωμή μέσω αντικαταβολής χρεώνεται 2€.

Ακυρωσή παραγγελίας

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να πατήσετε «ακύρωση» και διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία ή να επικοινωνήσετε μαζί μας . 

X